HERE WE ARE ONCE AGAIN ...

05/04/2012

ROMANIAN - 04:04:2012

 
 
 
 
 
Pentru a fi clari si ca sa nu fie nici un fel de neintelegeri, noi va spunem acum ca desi vor fi unele relocari temporare din zonele care s-au dovedit a fi predispuse la inundatii in trecutul vostru, aceste evenimente nu vor fi de natura de a necesita relocarea voastra a tuturora si nu se vor sfarsi cu distrugerea oraselor voastre sau a lumii voastre. Noi vedem aceste evenimente ca un inconvenient mai mult pentru faptul ca unii dintre voi, ca si precautie, veti fi temporar relocati. Aceste evenimente nu trebuie sa fie mai mult decat atat si noi va spunem voua acum ca nu este nevoie sa intrati in modul panica sau sa va speriati pentru zilele care sunt inaintea voastra.
 
Noi suntem chiar capabili sa va ajutam cu relocarea acelora care traiesc in zonele care s-ar putea sa fie afectate si noi avem mijloacele si destul timp pentru a-i reloca pe fiecare dintre rezidentii respectivi in zone pe care noi le consideram absolut sigure pe durata acestei scurte perioade de activitate seismica. Acum ca intelegeti aceasta intr-un mod mai clar, noi va intrebam, care este motivul pentru care va este frica. Noi va intebam, nu ati vazut alte persoane relocate temporar din zone care se aflau in calea unui uragan sau a unui taifun. Nu este nimic pentru care sa va ingrijorati in legatura cu viitorul si noi va rugam sa urmariti sa ramaneti calmi si echilibrati, pentru ca nu exista obstacole inaintea voastra, care sa nu poata fi depasite lucrand impreuna ca o singura echipa. Noi va cerem continua voastra cooperare in a ramane centrati  si in a-i ajuta pe fratii si surorile voastre sa ramana de asemenea intr-o stare de calm si echilibru emotional. Nu este si nu va exista nimic de care sa fiti speriati si noi va spunem ca viitorul vostru este pe atat de stralucitor pe cat voi vi l-ati imaginat in timp ce citeati multe dintre mesajele noastre, pe care le-am impartasit cu voi.
 
Noi va sfatuim acum sa va concentrati asupra sarcinilor actuale si sa va ingrijorati mai putin pentru lunile care vor urma, pentru ca vom traversa acel pod atunci cand vom ajunge la el. Astazi voua vi se cere sa va concentrati asupra arestarilor membrilor Cabalei voastre criminale, care va fi luata in custodie foarte curand, pentru ca acest eveniment este pregatit sa fie pus in miscare in orice clipa. Voua vi se cere in acest moment sa fiti canale de informare, sa dati un preaviz la cat mai multi veti putea despre aceste proceduri, pentru ca este intentia noastra si noi dorim sa le oferim sansa cat mai multora cu putinta sa ramana intr-o stare de calm si echilibru de-a lungul acestui eveniment.
 
La acest moment, nu exista o sustinere masiva a mass mediei pentru eforturile noastre de a informa pe cat mai multi posibil, deci aceasta sarcina sta ferm pe umerii vostri si noi va cerem sa va luati gandurile de la evenimentele care nu se vor petrece decat peste luni de zile si sa va concentrati asupra acestei singure sarcini actuale, care este sa informati pe cat mai multi puteti si sa va impartasiti cunoasterea cu ei, despre evenimentele care vor urma, legate de aceste arestari si despre multii membrii si asociati ai Cabalei voastre criminale. Aceasta este ceea ce va cerem sa faceti la acest moment si noi va multumim pentru cooperarea si ajutorul vostru.
 
Dupa cum am spus, noi avem mai mult decat suficient timp pentru a face pregatiri pentru aceste evenimente ce vor veni mai tarziu in anul in care va aflati si noi trebuie sa actionam conform orarului prestabilit si sa ne ocupam pe rand cu obstacolele care apar. Dupa ce aceste multe arestari vor fi transmise prin canalele mass media, noi vom trece la urmatoarea faza ce se va prezenta si aceasta va fi eforturile noastre de dezvaluire, care vor angrena serviciile multor indivizi selectati de a actiona ca si reprezentanti ai lumii voastre. Acesti reprezentanti se vor intalni cu noi la bordul navelor noastre si vor documenta cu cat mai multe inregistrari video si dovezi fotografice, cate vor dori, vor lua inapoi acasa aceste dovezi, pentru a le impartasi cu oamenii lumii voastre, prin intermediul noilor voastre canale mass media eliberate, care si-au dat deja acordul de a-si oferi sprijinul in aceste proceduri. Aceste evenimente vi se prezinta in prezent, insa noi va cerem sa va focalizati asupra sarcinilor actuale.
 
Va rugam sa luati o pauza de la orarul vostru, despre care noi stim ca este incarcat si ajutati-ne in raspandirea acestei informatii cat mai departe cu putinta puteti. Noi nu dorim sa vedem frica si confuzie raspandindu-se dupa stirile acestor arestari, in schimb, noi am dori sa ii vedem pe cat mai multi din lumea voastra cu putinta devenind surse solide de informare, care sa le permita altora sa inteleaga aceste evenimente si sa le vada ca si besti bune, pentru ca intr-adevar, aceasta este exact ceea ce ele vor fi.
 
Pentru aceia dintre voi care ati investit timpul necesar pentru a va autoinforma, veti fi chemati in fata si vi se va cere sa emanati lumina voastra, precum un far, pentru toti cei care inca nu au ajuns la a avea o intelegere asupra acestor evenimente viitoare. Dupa prezentarile initiale ale acestor arestari in mass mesdia voastra, multi vor fi confuzi si ei vor privi spre voi si spre altii ca voi, pentru raspunsuri si noi va cerem sa fiti izvoare nesecate de adevar si sa impartasiti tot ceea ce ati invatat in acest rastimp si noi va cerem sa raspundeti chemarii voastre de a va servi scopul si de a va indeplini misiunea voastra. Noi suntem foarte increzatori ca voi veti face exact aceasta. 
 
Fiind pregatiti noi vom sustine din plin pe fratii si surorile noastre, care vor fi in liniile de atac si care vor realiza aceste multe arestari si noi le spunem la acest moment : voi puteti fi increzatori in noi si in abilitatile noastre si sa stiti ca noi vom face tot ceea ce ne sta in puterile noastre, pentru a va proteja si a va asigura protectia in orice mod cu putinta. Acele fractiuni ale armatelor voastre, care sunt inca aliniate Cabalei au fost pe deplin avertizate, ca orice represalii din partea lor vor fi contracarate cu actiuni rapide din partea noastra si li s-a explicat pe indelete, ca noi nu vom tolera nici un fel de actiune, pe care noi o vom considera a reprezenta o interferenta din partea lor. Voi aveti cuvantul nostru ca noi vom veghea asupra voastra la fiecare pas al acesotor proceduri si nici o interventie din partea armatei inca aliniate Cabalei nu va fi permisa la nici un nivel. Noi spunem acum ca suntem gata si pe deplin pregatiti sa incepem urmatoarea faza a operatiunii si noi doar asteptam ca voi sa dati semnalul ca a sosit momentul sa facem miscare noastra.
 
Noi va dorim voua, fratilor si surorilor noastre, mult succes in misiuniea voastra de a elibera oamenii lumii voastre de tiranii si de cei care au domnit peste ei, pentru atat de mult timp. Atatia din lumea voastra nu au nici o ideea de fericirea si libertatea pe care ii asteapta si noi va multumim fiecaruia dintre voi pentru eforturile extraordinare de a face acest vis o realitate pentru voi toti. Fericirea si bucuria vor curge ca raurile pe fiecare strada si in fiecare colt al lumii voastre si noi va spunem: lasati acele rauri sa curga, pentru ca a sosit timpul sa incepeti noua voastra calatorie, care va va duce la multe destinatii, pe care voi nu ati visat ca ar fi fost posibile. Momentul a sosit pentru noul vostru inceput, pentru ca drumurile pe care ati calatorit atat de multa vreme pana acum au ajuns la sfarsitul lor si este acum momentul pentru primii vostri pasi pe noua voastra cale, ce va va duce la noile voastre case.
 
Noi suntem Familia voastra de Lumina din Stele.
 
Asa cum a fost primit prin Greg Giles.
 
Traducator: Sorin
  
 

Sem comentários:

Enviar um comentário