HERE WE ARE ONCE AGAIN ...

07/04/2012

03:04:2012

 
 
 
 
Ashtar comunica direct in mintile si in inimile celor care doresc sa ii primeasca iubirea si ghidarea sa. Ashtar nu vorbeste prin nici un canal la acest moment. Ashtar nu are nevoie si nu doreste sa impartaseasca informatii in aceasta maniera. Ashtar aude ce este cerut pentru a-i ghida pe aceia care cauta ghidarea sa si el raspunde cererii lor in cai care nu au nevoie de un medium sau de un canal. Sunt multe fiinte in intregul cosmos, care vorbesc prin canale, pentru a-si impartasi gandurile lor, sentimentele lor, invataturile lor, ghidarea lor si iubirea lor, insa Ashtar nu comunica cu nici unul dintre voi la acest moment in acest mod.
 
Oricine care sustine ca este un cenal pentru Ashtar la acest moment, fie il confunda pe Ashtar cu cel care ii trimite mesajele comunicarii lui sau cu buna stiinta propaga o inselatorie sau o farsa. Acesti indivizi, care sustin ca sunt canale pentru Ashtar insusi, pot chiar sa nu fie canale pentru nimeni si pot sa impartaseasca doar o parte a gandurilor pe care le sustin cu adevarat. Noi nu judecam pe nimeni pentru aceasta. Noi doar dorim sa facem clar, pentru toti care doresc sa inteleaga, aceasta: Ashtar, Supremul Comandant al Comandamentului Ashtar, nu va vorbeste direct voua prin nici un canal, la acest moment. Exista indivizi in Comandamentul Ashtar care va vorbesc prin canale in prezent si unele dintre aceste comunicari vorbesc oficial in numele Comandamentului Ashtar, ca si organizatie, iar unele dintre aceste comunicari exprima doar punctele de vedere si invataturile membrilor individuali, din acest comandament, care trimit mesaje in acest mod.
 
In marea schema a tot ceea ce se petrece aici in lumea voastra si undele care se propaga in intregul univers, sunt importante de inteles influentele gandirii si comportamentului vostru. Noi nu dorim ca voi, fratii si surorile noastre, sa fiti indusi in eroare in nici un fel sau forma. Noi intelegem ca multi dintre voi aveti opinii diferite despre cine considerati a fi surse demne de incredere pentru acest tip de informatie si noi onoram si respectam alegerile pe care fiecare dintre voi le faceti si noi nu dorim sa va spunem ale cui cuvinte sa le urmati si ale cui nu. Ceea ce dorim sa facem in schimb este sa va oferim ghidarea si intelepciunea noastra, pentru a va ajuta mai bine sa va folositi propriile voastre puteri de discernamant si intuitie pentru a ajunge la noi intelegeri in ceea ce priveste originea acestei informatii. Noi simtim ca aceasta este cu mult mai bine pentru evolutia si cresterea voastra, decat doar sa va indicam in directia corecta noi insine. Noi am prefera sa va oferim uneltele si sa impartasim cu voi cunoasterea a cum sa folositi aceste unelte si apoi sa va permitem voua sa luati deciziile pe cont propriu.
 
Astazi noi doar va spunem ca Ashtar insusi nu comunica cu voi la acest moment, intr-o maniera in care sa necesite un canal, pentru ca noi vedem o mare cantitate de informatie venind din diferite zone la acest moment, care impiedica progresul pe care noi simtim ca trebuie sa fie facut. Noi simtim ca acest progres este  de o atat de mare importanta incat am decis ca vom interveni si vom clarifica acest aspect, spre a va permite voua sa primiti cu o mai mare claritate si incredere informatia importanta si atentionarile pe care noi le trimitem prin canalele noastre la acest moment.
 
Voi acum intelegeti mai bine anumite cai de informare, care va sunt oferite si noi speram ca voi veti primi aceasta informatie si o veti folosi cu intelepciune pentru a va ajuta sa faceti alegeri mai bune in ceea ce priveste ce voce, care sa va ghideze, veti urma de-a lungul zilelor ce vor veni, care vi se vor prezenta cu anumite incercari. Noi am decis ca nu vom ramane pasivi si ca nu vom permite vocilor, care aduc informatii false, sa va conduca in anumite situatii, care ar necesita un mare efort si interventie din partea noastra, spre a va ajuta in a va recupera pe voi, de la consecintele care rezulta prin a urma informatii atat de false.
 
Dupa cum am spus de multe ori, noi trebuie sa onoram fiecare decizie pe care voi o luati, insa daca ar veni un moment in care voi sa ne cereti ajutorul in vremea voastra de nevoie, noi vom raspunde si cu ajutorul viziunii in viitor, noi intentionam la acest moment sa va oferim o informatie care poate, daca voi alegeti aceasta, sa va permita sa ramaneti neatinsi de anumite siutuatii care, in zilele care vor urma, ar necesita din partea voastra sa ne cereti ajutorul, pentru a inlatura acele situati in care voi nu veti doriti sa fiti implicati. Acesta este motivul pentru care noi spunem ca desi este important ca voi sa va urmati propria voastra intuitie si voce interioara, noi sustinem in mod oficial ca Ashtar, Comandantul Comandamentului Ashtar, nu vorbeste cu voi, oferindu-va ghidare, instructiuni si predictii asupra zilelor care vor urma. Ashtar este cu voi in spirit si in iubire si el face cu siguranta parte din misiunea noastra aici la acest moment, insa el isi ofera serviciul sau voua in alte foarte importante si foarte cuprinzatoare modalitati.
 
Acum ca am clarificat acest aspect, odata pentru totdeauna, noi putem continua cu mesajele noastre catre voi, care noi simtim ca este imperativ ca voi sa le intelegeti, deoarece multe evenimente sunt pe cale sa se desfasoare si fiecare dintre voi ar face bine sa aiba o intelegere solida asupra lor. Aceste evenimente sunt numeroase si fiecare dintre ele poarta propria sa importanta pentru lumea voastra. Noi am dori sa incepem etapele de inceput ale planurilor noastre de dezvaluire, care vor necesita o relatie de munca cu indivizi selectati, despre care noi simtim ca ar fi calificati si foarte potriviti pentru acest scop. Noi vom incepe sa ii contactam pe aceia dintre voi, despre care noi simtim ca am dori sa lucram, de-a lungul acestui proces si voi veti recunoaste cu claritate momnetul in care noi vom incepe aceste comunicatii. Voi veti fi instruiti cum sa actionati si care vor fi urmatorii pasi si noi va cerem sa pastrati aceasta informatie pentru voi insiva la acest moment, deoarece sunt implicate aspecte de siguranta si este necesar un anumit nivel de discretie.
 
Nu este nici un motiv pentru a impartasi aceasta informatie in mod public si noi dorim ca voi sa stiti ca multe dintre postarile voastre pe retelele de socializare online sunt monitorizate de cei care nu joaca pentru echipa noasta. Nu este nici un motiv de frica in legatura cu acest aspect, pentru ca nu ar trebui sa fie nici un fel de surpriza pentru voi ca Internetul este accesibil oricui si desigur, este firesc ca nu doar cei ai luminii sa comunice in aceasta maniera. Voi nu aveti absolut nimic de care sa va ingrijorati in ceea ce priveste siguranta voastra, pentru ca noi veghem asupra voastra si noi am facut si vom continua sa facem toate eforturile de a va proteja siguranta cat si bunastarea de-a lungul misiunii noastre si a proiectului nostru de dezvaluire.
 
Daca voi doriti sa impartasiti aceasta informatie cu familia si cu prietenii in mod privat, noi va spunem ca aceasta este acceptabil si ca nu exista nici o regula de cenzura aplicata asupra voastra, insa noi va sugeram ca voi sa nu discutati aceasta informatie in cadrul retelelor voastre sociale online, nici chiar atunci cand voi trimiteti un mesaj personal, pentru ca securitatea acestor pagini web nu poate fi absoluta si nu poate bloca hakerii de computere, de la a accesa aceste comunicari. Noi va multumim pentru cooperarea voastra in aceasta directie si va spunem ca in zilele care vor urma nu va mai fi nevoie de acest tip de precautii de siguranta, insa acea zi inca nu este aici si noi va cerem sa ne ajutati in eforturile noastre de a va proteja, practicand un anumit nivel de discretie. Noi va multumim foarte mult pentru cooperarea voastra si pentru dorinta voastra de a participa in proiectul nostru de dezvaluire.
 
Noi vedem acest proiect atingand milioane de oameni si noi va spunem ca aceasta va fi cu siguranta o perioada incitanta pentru voi si pentru oamenii planetei voastre. Aceia dintre voi pe care noi ii selectam sa participe in acest proiect vor fi ambasadori pentru poporul vostru si vor fi ambasadori pentru poporul nostru. Acesta este motivul pentru care procesul nostru de selectie a fost unul atent si noi v-am ales cu grija pe fiecare dintre voi si noi asteptam cu nerabdare sa lucram cu voi, pentru a aduce oamenilor de pe planeta voastra dovezi ale existentei noastre si a adevaratei noastre naturi si o intelegere a misiunii noastre in serviciul si in iubire pentru oamenii lumii voastre.
 
Voi puteti ajuta acest proiect la acest moment prin a va pregati pe voi insiva, in a fi capabili sa parasiti zona voastra de rezidenta cu o mica sau fara nici o atentionare anterioara. Noi vom urmari sa va oferim macar o atentionare de cateva minute asupra momentului in care vom veni sa ne intalnim cu voi, totusi, noi nu garantam aceasta, deoarece toate precautiile trebuie sa fie luate spre a va proteja pe voi, cat si echipajul nostru, trimis pentru a va prelua. Va rugam sa urmariti sa ramaneti pregatiti sa va parasiti rezidentele in orice moment. Aceasta va necesita diferite nivele de pregatiri pentru fiecare dintre voi si noi va cerem sa va ganditi la ce va trebui sa faceti pentru a va parasi casele fara nici un fel de atentionare anterioara de a va intalni cu noi pe o durata nedeterminata de timp si noi vom avea grija ca voi sa va intoarceti intr-o perioada de timp acceptabila. Noi intelegem ca multi dintre voi nu va puteti parasi casele cu zilele si voi vom avea grija ca voi sa va intoarceti intr-o perioada acceptabila de timp. Noi avem multe de discutat cu voi si atunci cand vom putea discuta mai personal noi va vom face cunoscut intregul plan de dezvaluire si voi veti invata cand veti fi chemati sa va intalniti cu noi si pe ce durata veti ramane. Noi nu vom dezvalui aceasta informatie cu voi la acest moment prin canalele noastre sau in nici un alt mod. Noi vom astepta pana vom putea vorbi personal cu voi.
 
Noi asteptam cu nerabdare sa va intalnim pe fiecare dintre voi, cei pe care i-am selectat pentru acest proces si noi va spunem, celor care nu ati fost selectati la acest moment, ca vor fi multe alte oportunitati pentru ca voi sa luati parte la acest proces si de asemenea la multe alte proiecte, asupra carora noi vom lucra impreuna. Acest proiect de dezvaluire va fi decat primul proiect pe care noi il vom incepe cu voi si acesta va deschide usa si va permite multelor noastre proiecte sa demareze. Din necesitate, nu va fi o asteptare lunga intre eforturile noastre de dezvaluire si proiectele asupra carora vom lucra impreuna, deci cei dintre voi care nu ati fost selectat pentru proiectul initial de dezvaluire nu veti avea mult de asteptat pana sa ne intalniti si sa incepeti sa lucrati cu noi. Voi puteti fi siguri de asta, pentru ca timpul de scurteaza si noi avem multa munca de realizat.
 
Va rugam sa fiti preveniti ca noi va contactam la acest moment pe multi dintre voi, cei care ati fost selectati pentru acest proiect si noi va cerem sa va tineti ochii si urechile larg deschise pentru comunicarile noastre. Aceste comunicari vor diferi de la individ la individ, depinzand de cat de repede noi simtim ca voi veti recunoaste incercarile noastre de a comunica cu voi. Va rugam sa va folositi puterile voastre de intuitie si sa faceti un efort de a recunoaste tentativele noastre de a va contacta. Daca voi faceti aceasta, noi suntem increzatori ca voi intr-adevar veti recunoaste aceste comunicari si noi vom stii ca voi ati inteles mesajul nostru si nu va fi nevoie pentru voi sa incercati sa ne contactati si sa ne informati ca voi ati primit mesajul nostru. Noi vom sti aceasta. Voi sunteti rugati din nou sa nu anuntati in mod public ca voi ati primit aceasta invitatie de la noi. Din nou, siguranta are prioritate si un anumit nivel de discretie este necesar.
 
Noi va multumim tuturora celor care ati fost selectati pentru acest proces si va spunem ca noi asteptam cu atata nerabdare sa va intalnim personal si sa discutam planurile noastre cu voi. Multe vieti vor beneficia de pe urma succesului acestui proiect si noi va cerem ca ii oferiti acestui proiect eforturile voaste sincere si sa va concentrati odata ce noi vom incepe. Multe vieti vor fi schimbate in moduri foarte pozitive, odata ce noi vom fi capabili sa incepem sa lucram cu voi, pentru ca acest proces de dezvaluire va fi cheia care va dechide usa pentru lumea voastra.Va fi o onoare pentru noi sa va intalnim si sa incepem sa lucram cu voi si asteptam cu atata nerabdare sa ne unim cu poporul vostru si cu oamenii vostri in spiritul iubirii si cooperarii universale. Noi vom realiza lucruri atat de marete impreuna si acestea vor crea legaturi nu doar intre lumi si sisteme solare, dar si intre dimensiuni.
 
Aceasta este ceea ce putem face atunci cand noi ne unim ca unul si lucram pentru a realiza un tel comun si noi nu vedem nimic care sa ne opreasca de la a atinge ceea ce ne-am propus sa facem impreuna. Atat de multe pot fi realizate atunci cand oameni si lumi isi lasa deoparte diferentele si coopereaza intre ele, pentru a atinge teluri comune si lumea voastra va fi o dovada a cat de mult de poate realiza atunci cand cu totii actioneaza impreuna ca si unul. Aceasta este misiunea noastra aici si multe lumi au contribuit la acest proiect cu adevarat universal. Lumea voastra si oamenii vostri vor fi in curand primiti in comunitatea noastra Galactica, pentru ca voi v-ati castigat locul vostru de onoare la Masa noastra Rotunda Galactica. Acesta este un loc in care discutii ce privesc proiectele noastre Galactice au loc si planurile si strategiile de a cladi lumi si de a cladi poduri intre ele sunt subiectele discutiilor. Planeta voastra va avea reprezentanti la aceasta masa Galactica si voi veti fi capabili sa va prezentati viziunile voastre si viziunile voastre asupra acestei galaxii, care este de asemenea si galaxia voastra.
 
Multe pot fi invatate de toti cei care participa la aceste intalniri si noi asteptam cu atata nerabdare contribuitiile, gandurile si viziunile voastre de a cladi acest univers. Multe planuri si proiectari intra in a construi galaxia noastra si intregul nostru univers si aici, in cadrul acestor intalniri, este locul in care tactica si proiectele sunt concepute. Reprezentantii vostri vot invata multe despre galaxia si universul vostru si vor aduce inapoi acasa la oamenii vostri aceasta cunoastere, care va va permite sa dobanditi o si mai mare intelegere asupra casei voastre. Noi asteptam cu nerabdare aceasta zi in care veti fi primiti oficial si un scaun va fi tras pentru reprezentantii vostri. Noi ne amintim ziua in care noi am fost primiti la aceasta masa si va spunem ca voi va puteti simti onorati, pentru ca intr-adevar este o onoare si noi va felicitam pe fiecare dintre voi pentru aceasta reusita de a fi primiti in comunitatea noastra Galactica.
 
Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.
 
 
Asa cum a fost primit prin Greg Giles.
 
*Va rog sa observati ca, in plus de Federatia Galactica a Luminii, eu sunt canal pentru Familia mea Stelara, din Tauri C, o data pe saptamana, care este membra a Comandamentului Ashtar si nu am sustinut niciodata ca eu sunt un canal pentru Ashtar insusi, asa cum cativa altii fac.*
 
 
Traducator: Sorin

Sem comentários:

Enviar um comentário